Søndag

SØNDAG

Søndag er familiedag! Ta med deg hele familien på festivalen. Vi har tilbud på billetter til familier.

 

Dagspass til søndag fås kjøpt her. Dagspasset inkluderer alt utenom workshops. Billetter til workshopene må kjøpes i tillegg.

Festivalen åpner kl. 10.00 med marked, strikkesalong og kafé.

 

MER KOMMER!

 

Kofter i tiden!

Foredrag med Tone Loeng

Når: søndag 2. oktober kl. 11.00 – 12.00

Vil du høre om 60-tallets gylne koftetid? Kom og høre Tone fortelle om tiårene fra 20-tallet og frem til i dag. Hun viser også frem 10 kofter inspirert av disse tiårene.

I januar 2016 ga Tone ut boka Koftefest som hun skrev sammen med Vanja Blix Langsrud. Tone liker å grave i gamle ting, og hennes hovedinteresser er å lete opp gamle koftemønstre og finne ut hvem som designet dem. Hun elsker snitt og mønstre fra før 80-tallet, og er nå godt i gang med egendesign og redesign med stor inspirasjon fra disse tiårene.

 

Høytlesning for barn: Bomulv

Når: søndag 2. oktober kl. 12.30

Njord V. Svendsen

Njord V. Svendsen. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN

Njord Svendsen kommer fra Brattvåg på Sunnmøre og bor i Bergen. Til daglig jobber han som kommunikasjonsrådgiver. Tidligere har han jobbet som jounailst i blant annet Bergens Tidende.  I 2016 ga han ut barneboken Bomulv. Boken handler om en ulv som ikke kan ule, og som velger å forlate flokken.

Bomulv er en bok om uventet vennskap og om hva det egentlig vil si å være modig. Njord kommer på festivalen for å lese høyt fra boken.

 

 

SAMTALEN – hvordan vi snakker med oss selv og hverandre er avgjørende for hvordan vi har det sammen og hva vi får til sammen.

Foredrag ved Irene Nygårdsvik, 90 min med pause midtveis. 

Ferdighetsnivå: For alle! Foredraget er like relevant for strikkere som ikke strikkere.

Når: søndag 2. oktober kl. 14.00 – 15.30

Håndarbeidsfellesskapet har gjennom tidene skapt rom for samtaler og fellesskap. I dette foredraget vil Irene nettopp snakke om samtalene vi har med hverandre, de gode, de vanskelige og gi noen konkrete råd og tips til å skape bedre samtaler både på jobb og hjemme.  Ta gjerne med strikketøyet og partneren din, mor, far eller en venn og len dere tilbake og lytt til noe som kanskje kan inspirere til bedre samtaler med både deg selv og andre.

 

OVERSIKT OVER WORKSHOPS FINNER DU HER. BILLETTER TIL DISSE MÅ KJØPES I TILLEGG.