Bergen Strikkefestival arrangeres for 6. gang! Har du lyst til å være frivillig på Bergen Strikkefestival 1.-3. oktober 2021? 

Vi jobber fremdeles videre fram mot årets festival, og håper og tror at hverdagen så smått har begynt å komme tilbake i september. Vi vurderer situasjonen med koronaviruset fortløpende, og vil gi informasjon om eventuelle endringer i denne vurderingen så raskt som mulig, og i god tid før festivalstart.

Som frivillig på festivalen forplikter du deg til å jobbe inntil 15 timer fordelt over 2-3 vakter under, og evt før, festivalen. Til gjengjeld får du festivalpass og kan delta på det som foregår mens du ikke er på jobb for oss. Det er også en fin mulighet til å bli kjent med andre strikkere i Bergensområdet.

Kurs er dessverre ikke inkludert, da disse har begrensede plasser. Ønsker du å delta på kurs må du selv kjøpe enkeltbillett til dette. MEN for at vi skal kunne gjøre det enklest mulig å sette opp vaktliste og få denne til å gå opp, ønsker vi at du i løpet av festivalhelgen kan jobbe minimum enten lørdag eller søndag. Da har du fortsatt tid til å delta på et kurs (som du da kjøper billett til selv). Ellers er du selvsagt fri til å delta på det dere ønsker av fellesprogram, når du ikke er på vakt.

Vi garanterer et hyggelig og sosialt miljø, der du blir kjent med andre som også brenner for garn og strikking!

Registrer deg her!

Har du spørsmål? Send en epost til strikkefestival@muho.no