Praktisk informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt fra festivalen på e-post.

Hvordan kommer jeg meg til festivalen?

Bergen Strikkefestival blir arrangert på Norsk Trikotasjemuseum i Salhus, nord for Bergen.

Det går vanlig rutebuss til Salhus:

Reiser du fra Bergen sentrum kan du ta buss nr. 3 til Støbotn eller nr. 4 til Flaktveit fra Torget eller Bryggen i sentrum (ca 17 min reisetid). På Åsane Terminal bytter du til buss nr. 35 til Salhus som går en gang i timen (ca 15 min reisetid). For mer info om bussrutene, se http://www.skyss.no.

Parkering:

Det er begrenset med parkeringsplasser, så vi anbefaler alle å ta buss til Salhus. Hvis du blir nødt til å ta bilen håper vi du fyller den opp med andre som skal på festivalen! Det vil bli mulighet for å parkere på museets parkeringsplass eller ved Salhus skole. Kom tidlig for å sikre deg plass.

Frivillig på festivalen

  Har du lyst til å være frivillig på Bergen Strikkefestival? Vi søker frivillige til ulike oppgaver under Bergen Strikkefestival 2017. De ulike oppgavene er: Billettsalg og informasjonsarbeid Vakt under arrangement Sosiale medier og foto/film Artistkontakt Kaféarbeid Sjåfør Send oss en e-post og fortell oss hva du er god på og hva du ønsker å … Fortsett Frivillig på festivalen

Støtt oss!

Som sponsor vil du få logo både på plakat og i programmet, i tillegg til promotering på nettsiden vår. Du vil også være med på å støtte opp om høstens store strikkearrangement i Bergen! i 2016 hadde festivalen nærmere 900 besøkende i løpet av tre dager. I 2017 håper vi å kunne ta i mot enda … Fortsett Støtt oss!