Praktisk informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt fra festivalen på e-post.

 

Hvordan kommer jeg meg til festivalen?

Bergen Strikkefestival blir arrangert på Norsk Trikotasjemuseum i Salhus, nord for Bergen. Adressen er Salhusvegen 201.

 

Det går vanlig rutebuss til Salhus:

Ta bussen til Salhus!
Det er enkelt og billig å reise kollektivt. Drar du fra Bergen sentrum tar du buss nr. 3 Støbotn eller nr. 4 Flaktveit fra Torget eller Bryggen i sentrum (ca 17 min reisetid). Disse bussene går hvert 10 minutt.

På Åsane Terminal bytter du til buss nr. 35 Salhus til stoppet Salhus kai som går en gang i timen: 10.40, 11,40 osv. alle dager (ca 15 min reisetid). Herfra følger du skiltingen til Norsk Trikotasjemuseum, et par minutters gange.

OBS! Skal du rekke en workshop kl. 10.15 søndag morgen og er avhengig av buss? Det er dessverre dårlig med busser søndag morgen. Vi anbefaler at du spør noen du kjenner om skyss, eller melder i gruppen «Jeg skal på Bergen Strikkefestival» at du ønsker å sitte på med noen. Det pleier å løse seg. Har du fortsatt ikke fått ordnet skyss – ta kontakt med oss så skal vi forsøke å hjelpe!

Retur fra Salhus kai til Åsane terminal går kl. 21.20, 22.20 og 23.20 (lørdag: 13.25, 14.25 osv). Siste buss går kl. 23.20 (lørdag 23.25). Retur søndag kl. 14.25, 15.25 osv.

Bussen tilbake til Åsane terminal går fra samme stopp som du gikk av bussen, Salhus kai.

For mer info om bussrutene, se http://www.skyss.no.

For å enkelt kjøpe billett anbefaler vi å bruke appen Skyss billett.

 

Parkering:

Det er begrenset med parkeringsplasser, så vi anbefaler å ta buss til Salhus. Hvis du blir nødt til å ta bilen håper vi du fyller den opp med andre som skal på festivalen! Det vil bli mulighet for å parkere på museets parkeringsplass eller ved Salhus skole. Kom tidlig for å sikre deg plass.