Praktisk informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt fra festivalen på e-post.

Covid-19 og smittevern på festivalen

Festivalen er planlagt ut i fra nasjonale retningslinjer om smittevern. Det betyr at det vil bli lagt til rette for minst 1 meters avstand mellom publikum på kurs, foredrag og i kaféen. Det betyr også at det vil bli solgt betydelig færre billetter til årets strikkefestival, nettopp for å unngå å samle for mange mennesker. Det vil kun være salg av forhåndskjøpte billetter.

Mange lurer på hvordan kursene blir gjennomført:

Det vil tilrettelegges for minst 1 meters avstand mellom kursdeltakere og kursholder. Dersom kursholder skal hjelpe den enkelte kursdeltaker skal kursholder bruke antibac (før og etter) og munnbind. Bord og stoler i kurslokalet vil bli rengjort mellom hvert kurs. Antibac vil være tilgjengelig i hvert kurslokale.

Vi er avhengig av at publikum hjelper oss med å overholde smittevernsreglene. Det betyr at man holder avstand til ansatte, kursholdere og andre gjester, vasker hendene eller bruker antibac jevnlig og holder seg hjemme dersom man har symtomper.

Ta gjerne kontakt med oss på strikkefestival@muho.no dersom du har spørsmål. Det vil også komme mer informasjon på våre nettsider.

Festivalhotell – Grand Hotel Terminus

  • Enkeltrom: kr 1025,-
  • Dobbeltrom: kr 1200,-

For å bestille hotellrom med disse prisene må hotellet kontaktes direkte på telefon eller e-post og oppgi bestillingskode 013619. Bestillingskoden er ikke gyldig på nettbestillinger.

Hotellbaren Bar Amundsen er reservert til festivalens gjester fredag 1. oktober og lørdag 2. oktober for sosialt samvær. Mer info om dette kommer!

Kontaktinfo:

+47 55 21 25 00

booking@grandterminus.no

Hvordan kommer jeg meg til festivalen?

Bergen Strikkefestival blir arrangert på Norsk Trikotasjemuseum i Salhus, nord for Bergen. Adressen er Salhusvegen 201.

Rutebuss til Salhus:

Det er enkelt og billig å reise kollektivt. Drar du fra Bergen sentrum tar du buss nr. 3 Støbotn eller nr. 4 Flaktveit fra Torget eller Bryggen i sentrum (ca. 17 min reisetid). Disse bussene går hvert 10. minutt.

På Åsane Terminal bytter du til buss nr. 35 Salhus til stoppet Salhus kai, som går en gang i timen: 10.40, 11.40 osv. alle dager (ca. 15 min. reisetid). Herfra følger du skiltingen til Norsk Trikotasjemuseum, et par minutters gange.

OBS! Skal du rekke en workshop kl. 10.15 søndag morgen? Det er dessverre dårlig med rutebusser søndag morgen, se festivalbussen over.

Retur fra Salhus kai til Åsane terminal går kl. 21.20, 22.20 og 23.20 (lørdag: 13.25, 14.25 osv). Siste buss går kl. 23.20 (lørdag 23.25). Retur søndag kl. 14.25, 15.25 osv.

Bussen tilbake til Åsane terminal går fra samme stopp som du gikk av bussen: Salhus kai.

For mer info om bussrutene, se www.skyss.no. Det er enklest å kjøpe billett med appen Skyss billett.

Parkering:

Det er dessverre ingen tilgjengelige ordinære parkeringsplasser i Salhus under årets festival. De som finnes vil reserveres til utstillere, bevegelseshemmede og andre med særlige behov. 

Tilgjengelighet:

Norsk Trikotasjemuseum og Bergen Strikkefestival ønsker å være en arena som er tilgjengelig for alle.

Det vil bli reservert noen parkeringsplasser for bevegelseshemmede i nærheten av museet. Det finnes ett toalett tilpasset rullestol ved hovedinngangen.

Kaféen er tilgjengelig fra gateplan, og etasjene med marked og foredrag er tilgjengelig via heis i kaféen. Spør en av de ansatte eller frivillige om assistanse ved bruk av heis. Noen av kurslokalene er dessverre ikke like tilgjengelige. Dersom lokalet ikke er tilgjengelig vil det være opplyst i kursinformasjonen.

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spørsmål eller trenger tilrettelegging.

E-post: strikkefestival@muho.no