Praktisk informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få siste nytt fra festivalen på e-post.

Festivalhotell

Book deg inn på vårt festivalhotell Augustin Hotell

Priser: Enkeltrom: 1050,- og dobbeltrom 1350,-

Det kan bestilles rom ved å ta direkte kontakt med hotellet per telefon – 55 30 40 50 eller e-post – booking@augustin.no. Det må opplyses om følgende kode: 4233280. Koden kan ikke benyttes via bookingsystemet på nettsiden.

Hvordan kommer jeg meg til festivalen?

Bergen Strikkefestival blir arrangert på Norsk Trikotasjemuseum i Salhus, nord for Bergen. Adressen er Salhusvegen 201.

Festivalbåt og festivalbuss

Vi setter opp egen båt lørdag morgen og ettermiddag som frakter gjestene våre fra Bergen sentrum til Salhus og tilbake.

Vi setter opp en buss søndag som går fra Bergen busstasjon til Salhus. Den stopper også på Åsane terminal. 

Nøyaktige tider og informasjon om priser kommer snart. 

Det går også rutebuss til Salhus:

Ta bussen til Salhus!
Det er enkelt og billig å reise kollektivt. Drar du fra Bergen sentrum tar du buss nr. 3 Støbotn eller nr. 4 Flaktveit fra Torget eller Bryggen i sentrum (ca 17 min reisetid). Disse bussene går hvert 10 minutt.

På Åsane Terminal bytter du til buss nr. 35 Salhus til stoppet Salhus kai som går en gang i timen: 10.40, 11,40 osv. alle dager (ca 15 min reisetid). Herfra følger du skiltingen til Norsk Trikotasjemuseum, et par minutters gange.

OBS! Skal du rekke en workshop kl. 10.15 søndag morgen og er avhengig av buss? Det er dessverre dårlig med busser søndag morgen. Vi anbefaler at du spør noen du kjenner om skyss, eller melder i gruppen «Jeg skal på Bergen Strikkefestival» at du ønsker å sitte på med noen. Det pleier å løse seg. Har du fortsatt ikke fått ordnet skyss – ta kontakt med oss så skal vi forsøke å hjelpe!

Retur fra Salhus kai til Åsane terminal går kl. 21.20, 22.20 og 23.20 (lørdag: 13.25, 14.25 osv). Siste buss går kl. 23.20 (lørdag 23.25). Retur søndag kl. 14.25, 15.25 osv.

Bussen tilbake til Åsane terminal går fra samme stopp som du gikk av bussen, Salhus kai.

For mer info om bussrutene, se http://www.skyss.no.

For å enkelt kjøpe billett anbefaler vi å bruke appen Skyss billett.

Parkering:

Det er dessverre ingen tilgjengelige ordinære parkeringsplasser i Salhus under årets festival. De som finnes vil reserveres til utstillere, bevegelseshemmede og andre med særlige behov. 

Tilgjengelighet:

Norsk Trikotasjemuseum og Bergen Strikkefestival ønsker å være en arena som er tilgjengelig for alle.

Det vil bli reservert noen parkeringsplasser for bevegelseshemmede i nærheten av museet. Det finnes ett toalett tilpasset rullestol ved hovedinngangen.

Kaféen er tilgjengelig fra gateplan, og etasjene med marked og foredrag er tilgjengelig via heis i kaféen. Spør gjerne en av de ansatte eller frivillige om assistanse ved bruk av heis. Noen av kurslokalene er dessverre ikke like tilgjengelige. Dersom lokalet ikke er tilgjengelig vil det være opplyst i kursinformasjonen.

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spørsmål eller trenger tilrettelegging.

E-post: strikkefestival@muho.no