Digital markedsplass

I år har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse det tradisjonelle markedet på Bergen Strikkefestival. Dette er på grunn av krav om smittevern og gjeldende råd fra Folkehelseinsituttet. Vi vet at markedet er en fin mulighet for små garnprodusenter og andre som lager strikkerelaterte produkter til å møte nye og gamle kunder.

Derfor ønsker vi, som en alternativ løsning på det fysiske markedet, å tilby digitale markedsplasser.

Utstillerne vil ha gode tilbud fra 25.-27 september, men noen unntak kan forekomme. Det er opplyst i teksten. Gå til den enkeltes nettbutikk for å kjøpe.

Markedet åpner kl. 09. fredag 25. september.

Aftenstrikk

Enya strikker seg gjennom livet, og skaper oppskrifter i samme prosess. Hun har et ønske om å skape en fin og bærekraftig garderobe til seg og familien, med plagg man føler seg vel i, og som kan brukes i lang tid.

Barna kommer med ønsker om leker og restegarnet ber om å bli brukt, og sammen skaper de mye gøy de kan leke med og bli glad i.

Besøk nettbutikken www.aftenstrikk.com og følg @aftenstrikk på Instagram

Festivaltilbud 25.-27. september:

25% avslag på alle oppskrifter med koden «strikkefestival»

Clara Knitwear

Nydelig barnestrikk og lekkert tilbehør. Clara Knitwear selger strikkeoppskrifter, prosjektposer, strikketilbehør, sakser, knapper, målebånd og strikkevesker. Clara Knitwear drives av Marte, som kom ut med boken «Tidløs – barnestrikk fra Clara Knitwear» i august.

Besøk claraknitwear.com og følg @claraknitwear på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% rabatt på alle enkeltoppskrifter i nettbutikken og fri frakt (i Norge) på alle fysiske varer. Det blir i tillegg gode tilbud på prosjektposer og tilbehør.

Drople Design

Vi elsker norsk ull, og det gjør også Drople Design. Drople Design er driven av Anne Thunem og er lokalisert i Sykkylven på vakre Sunnmøre. I september har hun relansering av nettbutikken med større fokus på strikkeoppskrifter og ulike spennende produktslipp! På det digitale markedet vil du finne nye strikkeoppskrifter, tilbud på selbustrikk og helt nye design på tøynett!

Besøk nettbutikken www.dropledesign.no og følg @dropledesign på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september: 

30% rabatt på alle tøynett og 30% rabatt på all selbustrikk

Fjord Fibres

Vi blir aldri lei av håndfarget garn! Gillian håndfarger i Bergen, derav navnet Fjord Fibres. Sortimentet tilbyr hesper av håndfarget Sokkegarn, Blue faced Leicester, Corridale og Merino garn, fiber, maskemarkører, Soak ullvaskemiddel og håndlagde strikkeposer som er laget av norsk stoff.

Besøk nettbutikken www.fjordfibres.com og følg @fjordfibres på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

  • Fri frakt
  • 20% på Soak ullvaskemiddel
  • 20% rabatt ved kjøpe av  4 x 100g hesper eller flere
  • Tilgjengeligheten til en colourway som er farget eksklusivt for dette årets Bergen digitale strikkefestival. Kun tilgjengelig 25.-27. september

Fløtre design

Tilbehøret du ikke visste at du trengte! Fløtre design lager avtakbare skinnlapper til å pynte strikkeplagg med, og skinnmapper til alle småtingene som maskemarkører og målebånd. Hun fører også sakser, flettepinne og maskemarkører i tillegg til strikkeoppskrifter til barn og voksne.

Sjekk ut nettbutikken www.floetre.no og følg henne på Instagram som @fleotre.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Liten saks 49,- (ordinær pris 69,-), flettepinner med bue 45,- (ordinær pris 65,-) + lansering av en helt ny skinnlapp denne helgen.

Garnstuen Åsane

En favorittbutikk med hyggelig betjening! Garnstuen er en trivelig og innbydende garnbutikk sentralt plassert et steinkast fra Åsane Storsenter. Stikk gjerne innom på vei til festivalen! Garnstuen fører garn fra Viking, HOY, Camilla Pihl, Filcolana, Sandnes garn, Fjord Fibres, Lykkegarn og Rauma. I tillegg har de har et stort utvalg av knapper og strikketilbehør.

Besøk www.garnstuen.no og følg @garnstuen på Instagram.

Festivaltilbud 25.-26. september:

30% på alt Viking garn i butikken og 20% på Camilla Pihl. NB! Dette tilbudet gjelder kun i fysisk butikk fredag 25. og lørdag 26. september.

Garntopia

Garntopia er et skikkelig strikkemekka på Helsfyr i Oslo. De selger garn fra Filcolana, Isager,

Cewec, HipKnitShop, Sandnes Garn, Noro, Rauma Garn, Knitting for Olive, Camarose og noen utvalgte håndfargere. Et stort utvalg av digg strikketilbehør og pinner.

Besøk www.garntopia.no og følg @garntopia på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Rabatt på alle farger i Baby Panda fra Rauma og Yaku og Økologisk Sommerull fra Camarose. Det vil også være tilbud på enkelte farger i flere andre kvaliteter, som vil ligge under «Tilbud»-fanen.

God som ull

Ull er gull, det vet jo alle! God som ull selger vakkert garn fra finske Tukuwool og danske CaMaRose. Garnet er etisk fremstilt, med fokus på miljø.

Besøk www.godsomull.com og følg @godsomull på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% rabtatt på alt garn fra CaMaRose

Gro Halse

Fine strikkeoppskrifter til barn og voksne. Gro designer plagg med både moderne design og fine detaljer, samt praktisk tilbehør som luer og votter med smarte løsninger.

Oppskriftene hennes finner du her: www.ravelry.com/designers/gro-halse og følg henne som @grohalsestrikk på Instagram

Festivaltilbud 25.-27. september:

30% rabatt på alle oppskrifter og i samarbeid med Majastrikk: 20% på garnpakke på Marsgenser med oppskrift fra meg og håndfarget garn fra Majastrikk som kan kjøpes på www.majastrikk.no

GSdesign

Fint og praktisk, og stilrent tilbehør. GSdesign drives av Pia som har lang fartstid som strikkdesigner. Hun selger et stort utvalg av strikkeoppskrifter, organizer til strikkepinner og vesker. Til strikkefestivalen får hun inn varer i nye farger og modeller.

Besøk www.guttenogstrikkemor.no og følg @gsdesign___ på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

GSorganizer til settpinner / utskiftsbarepinner på tilbud til 649,-

G-uld.dk

Dejilig plantefarget garn fra Danmark. G-uld er selger garn som er farget på den naturlige måten, med røtter i gamle tradisjoner.

Besøk www.g-uld.dk og følg @gulddk på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

10 % på alle garnkvaliteter, 20 kroner per strikkeoppskrift, og 10 % på fargeboken deres «En farverig verden».

Gyth studio

Nydelige strikkemønster til klær og tilbehør til baby, barn og voksen. Det minimalistiske og det romantiske forenes og gir sammen plagg som er vakre i mange år og som passer inn i enhver garderobe.

Kjøp strikkemønstrene her: www.ravelry.com/designers/hawre-gyth og følg @studiogyth på Instagram

Festivaltilbud 25.-27 september:

25% på alle publiserte mønstre.

Handmade by_

Handmade by_ selger kreativt tilbehør til strikking og håndverk. Blant dem finner du gavemerker som du kan legge ved nå du gir bort strikkegaver. De selger også prosjektkort som er perfekt til å planlegge dine neste strikkeprosjekt, og til å planlegge fremtidige prosjekt.

Besøk www.handmadeby.no og følg @handmadeby.no på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% rabatt på gavemerker og prosjektkort ved å bruke rabattkode «BERGENSTRIKKER» i kassen. Rabattkoden legges til automatisk ved å gå direkte til handmadeby.no/bsf2020

Hegestrikk.no

Hegestrikk.no er en liten perle av en butikk for garnelskere og strikkeglade. Butikken er forhandler av garn fra Filcolana, Knitting for Olive, Krea Deluxe, Sandnes Garn og CamaRose. Mønster fra PetiteKnit og Knitting for Olive.

I tillegg finner du strikkepinner fra Chiaogoo og Perfect Pony, strikkeoppbevaring fra Muud Living og BonDep samt knapper, sakser og annet strikkestæsj i butikken.

Besøk www.hegestrikk.no og følg @hegestrikk.no på Instagram

Festivaltilbud 25.-27. september:

Gratis frakt i nettbutikken 25 -27 september. I tillegg tilbyr jeg 50 % rabatt på CaMaRose YAKU ved bruk av rabattkoden YAKU

Hillesvåg Ullvarefabrikk

Våre gode venner og lokale garnprodusent Hillesvåg Ullvarefabrikk er en favoritt blant mange strikkere. Siden 1898 har fabrikken har produsert garn på Hillesvåg, nord for Bergen. De er levende opptatt av håndverkstradisjoner, og alt som blir laget her er håndverk utført med flid og stolthet. Alt som produseres holder svært høy kvalitet og Hillesvåg lager ull og garn til kvalitetsbevisste kunder i inn- og utland.

Besøk nettbutikken www.ull.no og følg @hillesvagullvarefabrikk på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Fri frakt og 10 % rabatt i nettbutikken i tidsrommet 25. – 27. september ved bruk av rabattkoden BSF20. Gjelder garn, ull og garnpakker. Tilbudet gjelder ikke bøker.

Jens Hoff Horisont

Jens Hoff garn & idé har endelig kommet med butikk i Bergen. Butikken er totalforhandler av Sandnes Garn. I tillegg har selger de utvalgte garnsorter fra Rauma Garn, Hillesvåg Ullvarefabrikk, Dale Garn, Du Store Alpakka og Camilla Pihl. Du finner butikken i 1. etasje på Horisont i Åsane.

Følg @jenshoffhorisont på Instagram.

Festivaltilbud 25.-26. september:

20 % rabatt på Sunday fra Sandnes og 20 % rabatt på Finull fra Rauma, når man viser frem den digitale annonsen fra Bergen Strikkefestival. NB! Dette tilbudet er kun tilgjengelig fysisk i butikken på Horisont i Bergen fredag 25. og lørdag 26. september.

Lykkegarn

Hvem trenger ikke litt lykkegarn i livet? Lykkegarn er et lokalt lite håndfargeri som drives av Trine Lise på Espeland utenfor Bergen. Her tryller hun frem lekre hesper som du kan få kjøpt på www.lykkegarn.no.

Følg henne også som @lykkegarn på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

15% rabatt på alt garn i nettbutikken.


Majastrikk

Herlig håndfarget garn og strikketilbehør. Majastrikk håndfarger og selger deilig merinoull og mohairsilke. Av strikketilbehør selger hun sokkeblokkere, smarte linjaler med pinnemålere, og massevis av gøye og fine maskemarkører.

Besøk www.majastrikk.no og følg @majastrikk 🍇

Festivaltilbud 25.-27. September:

200 kr pr hespe for alt merino-garn, 180 kr pr hespe for mohair silke. Garnpakke på genseren «Marsgenser» med 20% rabatt. ved kjøp i nettbutikken.

Markørlighet

Vi får aldri nok maskemarkører! Bare se på disse lekre markørene laget av skjell fra Nordland. Idéen kom til Jannike på en strand på Kjerringøy, omringet av alle de vakre skjellene.

Sjekk ut @markorlighet på Instagram og besøk nettbutikken hennes: markorlighet.epla.no 🐚

Festivaltilbud 25.-27. september:

Under strikkefestivalen 25.-27. september tilbyr Markørlighet gratis frakt i Norge.

Mohairia

Mohair har kommet for å bli! Mohairia selger deilig mohairgarn og garnpakker med egnedesignede oppskrifter.

Besøk nettbutikken www.mohairia.no og følg @mohairia på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

15 % og fritt frakt på garnpakker til Geilo genseren, Vår og Høst genseren.

My knits and me

My knits And me drives av Cathrine som lager og selger strikkeoppskrifter og lekkert strikketilbehør. I helgen hun eksklusivt for forhåndbestilling av en splitter nye pinnemappe limited edition i ekte skinn.

Besøk www.myknitsandme.no og følg @myknitsandme på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

30% på hele nettbutikken med koden BSF30

Norne Yarn

Norne Yarn er luksusgarn håndfarget i Oslo. Garnbasene er de mest luksuriøse blandinger av ull, silke og andre dyrefibre som kasjmir, mohair og jak. Garnet blir farget i en prosess kalt kjelefarging slik at det får de vakreste semisolide farger. Alle fargene er inspirert av norrøn historie og mytologi.

Besøk www.norneyarn.com og følg @norneyarn på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Alle som handler festivalhelga får med et gratis håndfarga smånett med Crazy Yarn Lady trykk.

Norwegian Spirit strikk & garn

Norwegian Spirit er butikken med fint garn, design og strikketilbehør. Søker i inn- og utland etter innovative småprodusenter som ingen eller få andre forhandler i Norge. Nyheter denne høsten er blant annet: kunstkort fra ung og lovende illustratør fra Bergen – Tonje Froastad, garn fra ITO Yarns, garnet Grace fra Lang Yarns, strikkemagasinet Amirisu, og nytt lager på 52 Weeks of Socks fra Laine Magazine.

Besøk www.norwegian-spirit.com og følg @norwegianspirit på Instagram:

Festivaltilbud 25.-27. september:

15% på varer fra høstens nykommere ASKEGREN strikketilbehør, Oh Wow Amsterdam prosjektvesker og håndfarget Telespinn Mari av fineste norsk mohairgeitfiber. Norwegian Spirit Tote Bag i organisk bomull er utviklet i forbindelse med vårt 10-års-jubileum i år, og selges for kr. 50.

NB! For å få rabatten må du skrive i kommentarfeltet at du deltar på BSF, Du blir kreditert for 15% i etterkant av kjøpet.

Novemberknits

Novemberknits drives av Ane som designer strikkeoppskrifter. Hun inspireres av mennesker rundt seg, og begynte å designe plagg etter ønske om å lage en egen strikkegarderobe. Tre av disse dammer «Shine-serien» som er lette og fluffy plagg i silk mohair og perlestrikk. Ebba Sweater en enkel oppskrift som er perfekt for nybegynnere, og om at Saga Winter Neck som vil kunne være super som julegave – kjappstrikka, supermyk og utrolig praktisk.

Besøk www.novemberknits.com og følg @novemberknits på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% på alle oppskrifter i nettbutikken.

S.DESIGN

Håndlaget med kjærlighet på Helgeland. S.DESIGN drives av Ann Cathrin og hos henne får du kjøpt unike strikkevesker, strikketilbehør og maskemarkører.

Nettbutikken finner du her: epla.no/shops/sdesign/ Følg også @sdesign.no på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

– 20% på utvalgte strikkemarkører.

– Det vil bli lansering av nytt strikkerelatert produkt med intropris.

– Alle som handler under festivalen får automatisk 1 lodd og er med i trekningen av fine premier. For hver 50kr du bruker får du et ekstra lodd.

Strikk det

Fine ting som samtidig hjelper deg med å organisere strikkedingsene dine. StrikkDet drives av Tonje Kristine som lager prosjektvesker, prosjektposer og ulike etuier samt selger knapper og markører i ulike farger, materiale og fasonger.

StrikkDet er også forhandler av Viking Garn.

Besøk www.strikkdet.no og følg @strikkdet.no på Instagram

Festivaltilbud 25.-27. september:

15% rabatt på alle varer (gjelder ikke julekalender) i nettbutikken.

Through the Wardrobe Yarn Co.

Magisk garn! Through the Wardrobe Yarn Co. farger garn i myke pasteller og dype juveltoner inspirert av klassisk barnelitteratur. I tillegg til de vanlige garntypene (merinoull, mohair, osv.) tilbyr de et utvalg av Polwarth-garn. Dette er en slitesterk men samtidig myk ulltype med nydelig glans fra New Zealandske sauer, perfekt til sokker eller sjal.

Besøk www.throughthewardrobeyarn.com og følg @through.the.wardrobe.yarnco på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. September:

Gratis frakt i Norge med kjøpe over 300kr – spesial festivalpris på alle garn (ca.15%)

Vaid Plantefargeri

Unikt plantefarget garn! Vaid Plantefargeri selger plantefarget garn, farget med kortreiste plantefarger fra egen fargehage og lyngheiene i Øygarden.

Fargeriet drives av Sascha som også holder plantefargingskurs på Bergen Strikkefestival 2020, fargekurs, indigoworkshop og spinnekurs med håndtein og rokk utover høsten i eget private ullverksted i Øygarden.

Besøk nettbutikken www.vaid.no og følg @vaid_plantefargeri på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% rabatt på alle produkter og kurs i nettbutikken med rabattkode: Bergen Strikkefestival 2020.

Vesle Garneriet

Hvert hespe er unikt! Vesle Garneriet drives av Malin og Iselin som selger håndfarget garn i små kvanta. De har noen populære farger som det selges mye av, men også mange unike hesper som det kun finnes et eller få av. De selger også gjenbruksmarkører som er laget av gamle smykkedeler.

Besøk www.veslegarneriet.no og følg @veslegarneriet på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Festivalpriser på garn hele helgen. Det vil si kr. 200/225 kr per hespe. I tillegg får alle som handler for mer enn 500 kr en strikkepose med på kjøpet.

Vestavind Østavind

Vi heier på størrelsesinkludering! Vestavind Østavind drives av Nina-Elizabeth som lager strikkemønster med overvidde fra 75-175 cm. I forbindelse med festivalen vil tre nye mønster lanseres. Vestavind Østavind selger også solide og praktiske strikkebager i bomullskanvas med mønstret fòr, og egne lommer med plass til settpinner, rundpinner og annet strikkeutstyr.

Besøk nettbutikken www.vestavindostavind.store og følg @vestavindostavind på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

25 % rabatt på kjøp av strikkemønster.

Weloveknitters

Weloveknitters selger fint strikketilbehør som alle har behov for. Lise Camilla lager maskemarkører med ulik og delikat utsmykking og nøkkelhanker i lær med trykk på. 

Besøk nettbutikken www.epla.no/shops/weloveknitters og følg @weloveknitters på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Raglansett med ringer som passer opp til pinne 9 mm, samt en markør med feskvannsperle eller skjell til 49,- som et lanseringstilbud. Nøkkelhank får du nå til kun 79, – under festivalen. Diverse maskemarkører vil bli satt ned til 15,-. 

Witre design

«Til Bergen strikkefestival gleder jeg meg til å treffe dere som er nysgjerrig på det jeg gjør og lager. Selv om det ikke blir ansikt til ansikt i år, håper jeg vi kan skape et godt sted å være der en blir inspirert og ønsker å prøve nye oppskrifter og produkter. I tillegg til rabatt på oppskrifter vil det være produkter på salg, inkludert høstnyheter som vi håper kommer frem i tide. Jeg gleder meg til fine dager sammen og til å treffe dere digitalt – vi ses snart! Hilsen Ida»

Besøk www.witredesign.no og følg @witredesign på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

30% avslag på mine oppskrifter med rabattkode «bergenstrikkefestival». Alle produktbestillinger vil også få høstens nye mesh tote bag med på kjøpet (bilde kommer!).

Ystabø Gull

Kortreist ull! Ystabø Gull håndfarget og selger garn fra sauer i Hardanger. I tillegg fører de noen få garnkvaliteter på midlertidig basis.

Besøk www.ystabogull.no og følg @ystabogull på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

Morgendis ensfarget garn kr 175,- per hespe. I tillegg tilbys fri frakt. Kjører du forbi lagerbutikken festivalhelgen vil de også ha åpent og tilby en kopp kaffe. Så hyggelig!

Økogarn

Økogarn er din nettbutikk for miljøvennlig kvalitetsgarn. Økogarn har fokus på at leverandørers produksjonsmetoder tar hensyn til natur, mennesker og dyr, og forhandler kun kvalitetsgarn som er økologisk, miljømerket, resirkulert, fairtrade eller lokalt/kortreist. I tillegg tilbyr de håndfarget garn og strikkeoppskrifter, strikkepinner og heklenåler i bambus og bjørk, og andre relaterte produkter som er produsert på miljøvennlige, bærekraftige og etiske måter.

Besøk www.okogarn.no og følg @okogarn på Instagram.

Festivaltilbud 25.-27. september:

20% rabatt på et utvalg av økologisk ullgarn i nettbutikken med rabattkode BERGENSTRIKKEFESTIVAL2020. Garntypene er: