Vi er veldig glad for at Tonje tok utfordringen vår om å holde kurs hos oss! Hun jobber fulltid som strikkedesigner, og har en bakgrunn innen foto og mediedesign. Hennes kjærlighet og interesse for kreativitet har vært en stor del av henne siden barndommen, og fra ungdomsårene har hun utforsket og knytte det analoge håndarbeidet opp mot foto, digitale verktøy og nye medier.

Som mange andre bruker Tonje bruker sosiale medier til å bygge nettverk og personlige vennskap, med bakgrunn i felles interesser og strikking som knutepunkt. For mange har dette vært en spesielt viktig i den tiden vi har vært inne i nå, med begrenset sosial kontakt og møtesteder.

«Strikking skaper rom for alle, og det er et fantastisk utgangspunkt» – det er vi så enige i! Vi ønsket å lage et kurs med fokus på sosiale medier og foto – med et ekstra fokus på det sosiale. Tonje vil også dele noen gode tips til hvordan ta gode foto, og det blir en praktisk fotodel.

Bergen Strikkefestival arrangeres 1.-3. oktober 2021. Billetter kommer for salg i august ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s