Foto: Tale Hendnes

Inga er en av forfatterne bak den nye boka ‘Unik Strikk med farger og struktur’ som kommer ut i høst! Hun skal holde foredrag,vise fram modeller og forteller om hvordan hun og Sigrid Marie Blom jobbet fram 8 kolleksjoner med strikk med farger og struktur. Inga forteller om inspirasjon, teknikker og hvordan hun jobber med å blande farger og struktur på spennende måter, inspirert av svunne tiår.Inga skal også holde kurs i løftestrikk. For mange er løftede masker noe man bruker i kantmasker. Men den enkle strikketeknikken har så mye mer. Fra flerfarget mosaikk til ensfargede strukturer. Inga vil gi en innføring i løftemaskenes mange muligheter.

Ingen grunn til å ikke glede seg til høsten!

Bergen Strikkefestival arrangeres 1.-3. oktober 2021. Billetter kommer for salg i august

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s