Ingvild Grane har i mange år delt fargerik strikkeglede på Instakontoen @Skaperrom. Hun lager egne strikkeoppskrifter, og brenner for å dele gode tips til hvordan man gjennom små grep som fargevalg, bruk av restegarn osv kan gjøre alle strikkeplagg unike.

Høsten 2021 er hun aktuell med sin første strikkebok, Strikk med Ingvild frå @Skaperrom, som er full av enkle og fargerike strikkeoppskrifter til både baby, barn og dame.Ingvild kommer til Bergen Strikkefestival med foredraget «Restegarn – gullet i skuffa!», som er laget spesielt for oss!Litt om foredraget: Synes du det er vanskelig å bruke opp restegarnet? Fyller det seg opp i skuffer og skap med garn du har til overs? Slik var det for Ingvild Grane også, helt til hun bestemte seg for å kun strikke med restegarn i et helt år! Nå deler Ingvild sine beste restegarntips med deg!

I foredraget får du en halvtime proppfull av inspirasjon og ideer til alt det fine du kan strikke av restegarn, og du får konkrete tips til gode restegarnprosjekt – samt et par dyrkjøpte råd om hva du kan droppe å bruke restegarn til.

Gjett om vi gleder oss til dette fargerike og inspirerende foredraget! Bergen Strikkefestival arrangeres 1.-3. oktober 2021. Billetter kommer for salg i august ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s