Foredraget «Selbustrikk» med Anne Bårdsgård er dessverre avlyst. Den gode nyheten er at vi har fått et nytt foredrag på plass. Unni Eiken, kanskje bedre kjent som Malsen og Mor, og som en av grunneleggerne av Bladet Garn skal holde foredraget «Kvinnene som formet den norske strikkingen» søndag kl. 12.00.

Litt om foredraget: det står mange viktige kvinner bak strikkingen slik vi kjenner den i Norge i dag. Kreative, systematiske og dyktige kvinner som har lagt grunnlaget for at strikkingen står så sterkt, både som hobby og som virksomhet. Jeg vil fortelle litt om noen av dem, fra Annichen Sibbern Bøhn, Alette Bull og Unn Søiland Dale, via de mange navnløse designerne i ukebladene på 50-60-70-80-tallet, til noen av dem som har betydd mye for strikke-Norge i de senere årene – og prøve å si noe om hvilket bidrag hver av disse har gitt til å forme strikkeinteressen og mangfoldet vi ser i dag.

Foredraget er laget spesielt for festivalen, og det vil også bli strømmet.

For å se foredraget må du ha billett til foredrag eller kurs på søndag, og det er fortsatt billetter igjen!

Kjøp billetter her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s