Monika Sunnanå Ravnanger er tekstilhåndverker, og jobber på Osterøy museum. Monika er utdannet klesdesigner, og har i mange år fordypet seg i vår tekstile kulturarv. Hun interesserer seg for hele prosessen fra fiber til ferdig plagg.

På strikkefestivalen skal hun fortelle om en nesten glemt fargehistorie, nemlig plantefarging med lav. Laven er fasinerende i form og strukturer, og har hemmeligheter og skjulte farger. Gjennom historien har den blitt brukt til både mat, medisiner og plantefarging.


Billetter til Bergen Strikkfestival 2020 kommer snart for salg ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s