De lager ikke bare knallbra strikkeunderholdning i den selvtitulerte podcasten Marthe og Marthe, men holder også kurs. Som de selv sier: «Marthe og Marthe elsker å prate, elsker å strikke og enda bedre: elsker å prate om å strikke! Vi har fylt ørene deres med vellystig tale i 5 år og er enda ikke ferdig snakka!» 😸


Kurset de skal holde har fått navnet «ikke gjør som mora di sier – hvordan bryte regler og finne på sjæl». Gjør heller som Marthe og Marthe – bli med på Bergen Strikkefestival 2020! Billetter kommer snart for salg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s