Sascha er arkeolog, men også iherdig strikker, håndspinnerske, strikkedesigner og plantefargeheks (som hun kaller det 😉). Interessen for plantefarging startet med et ønske om å lære mer om historisk tekstilproduksjon og prosessen med å lage ull om til garn.

Hun bruker mye tid over fargegrytene og har også etablert en egen fargehage med planter og blomster som egner seg til farging. Wow sier vi! Sascha skal selvfølgelig holde kurs i plantefarging, som vil foregå utendørs dersom været tillater det. 🌱

Programmet til Bergen Strikkefestival blir lansert fortløpende. Billetter kommer for salg i begynnelsen av juli.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s