Information in English below


Korona har endret hverdagen for oss alle, og vi jobber med å få avviklet Bergen Strikkefestival på en måte som ivaretar både strikkeglede og smittehensyn. Selv om det kan være mulig å tillate større forsamlinger enn i dag, så vil 1-metersregelen og krav til hygienetiltak gjøre at festivalen blir mindre enn den tidligere har vært.


De viktigste endringene at det ikke blir et stort felles åpningsarrangement, større foredrag med publikum eller marked. Kursene består, da de kan gjennomføres etter gjeldende regelverk og råd fra FHI.

Festivalen vil dessverre ikke være åpen for publikum som ikke har en billett til kurs eller annet enkeltarrangement.

Kjøp billetter til Bergen Strikkefestival 2020

__________________________________________________

Important information about Bergen Strikkefestival (Bergen Knit Fest) 2020:

The corona virus has changed everyday life for all of us, and we are working on a way to organise Bergen Strikkefestival and spread our love of knitting without increasing the risk of contagion. Although it might be possible to allow larger assemblies of people in September, social distancing requirements and heightened hygiene measures mean that we have had to rethink the format of the event.

The most important changes are: there will not be a large opening event, lectures with larger audiences or a yarn market. The workshops programme remains, as workshops can be organised in line with current government regulations and guidelines.

The festival will only be open to those who have bought a ticket to a course or another individual event.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s