I disse usikre tider er vi veldig glade for å kunne si at Julie Dubreux, også kjent som Julie Knits In Paris på Ravelry og Instagram, har sagt ja til å komme tilbake til Bergen Strikkefestival! Hennes design og samarbeid med håndfargere over hele verden er både fargerike og elegante, og hun har tidligere holdt kurs på mange av de største strikkefestivalene. Vi sier et stort JA til Julie, til sjal og å lage sine egne strikkedesign! På festivalen holder hun kursene Yes i Shawl og Be Your Own Designer, begge på engelsk. Billetter til Bergen Strikkefestival 2020 blir lagt ut for salg i slutten av juni.

***
In these uncertain times we are very happy to be able to announce the return of Julie Dubreux, also known as @julieknitsinparis on Ravelry and Instagram, to Bergen Knit Fest! Her designs and collaborations with indie dyers from all over the world are both colourful and elegant, and she has held workshops at many of the major knitting festivals. Join us in a big YES to Julie, to shawls and to making your own knitting designs! During the festival she will hold two workshops: Yes i Shawl and Be Your Own Designer, both in English. Tickets for Bergen Knit Fest 2020 will be on sale from late June.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s