Strikkefestivalen arrangeres for 5. gang! Har du lyst til å være frivillig på Bergen Strikkefestival 25.–27. september 2020? 

Vi søker frivillige til ulike oppgaver under Bergen Strikkefestival, gjerne også et par dager i forkant, 23. og 24. september 2020. Vi jobber fremdeles videre fram mot årets festival, og håper og tror at hverdagen har begynt å komme tilbake i september. Vi vurderer situasjonen med koronaviruset fortløpende, og vil gi informasjon om eventuelle endringer i denne vurderingen så raskt som mulig, og i god tid før festivalstart.

De ulike oppgavene er: 

  • Rigging i forkant (dag/kveld 23.25.9.20)  
  • Billettsalg og informasjonsarbeid 
  • Vakt under arrangement (workshop/marked/butikk/ulike «loft»/parkering) 
  • Sosiale medier og foto/film 
  • Artistkontakt 
  • Kaféarbeid (tilberedning/smøring+rydding) 
  • Sjåfør (har egen bil?) 

Som frivillig på festivalen forplikter du deg til å jobbe inntil 15 timer fordelt på 23 vakter under (og ev. før) festivalen, med minimum 1 vakt lørdag eller søndag. Mange bør belage seg på en økt på smøreverkstedet (brødmat m.m.). Til gjengjeld får du festivalpass og kan delta på arrangement som er utenom dine vakter.  

Workshoper er dessverre ikke inkludert i festivalpasset, da disse har begrensede plasser. Ønsker du å delta på en workshop må du selv kjøpe enkeltbillett til den. MEN for at vi skal kunne gjøre det enklest mulig å sette opp vaktliste, ønsker vi at du jobber min. lørdag eller søndag. Da har du fortsatt tid til å delta på én workshop. Ellers er du selvsagt fri til å delta på det du ønsker av fellesprogram når du ikke er på vakt. 

Jobber du som frivillig, dekker vi også mat mens du er på jobb, samt andre goder. Vi garanterer et hyggelig og sosialt miljø, der du blir kjent med andre som også brenner for garn og strikking!  

Første runde for å søke om å være frivillig på festivalen er våren 2020Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å bidra ekstra eller har andre venner det kan passe for, da vi kan komme til å trenge flere frivillige.  

Søknadsskjemaet finner du her!

E-post: strikkefestival@muho.no 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s