Lotte Holmboe, også kjent som Osloknitter, har strikket siden hun var barn, men ble gradvis mer og mer bitt av basillen i 20-årene, og siden 2010 har strikking vært hennes fremste lidenskap. Hun elsker å finne nye, spennende mønstre, leke med farger og tilpasse plagg så de blir perfekte for henne.

Er du interessert i moderne strikketrender? Følger du med på hva som skjer i den internasjonale strikkeverden? I så fall vil Lotte Holmboes foredrag være noe for deg. Lotte vil snakke om trender innen moderne strikk, spennende designere og vise frem noen av sine egne favoritter.

Hun vil også snakke om hvordan man kan bruke håndfarget garn til å skape vakre, unike plagg man vil ha glede av i mange år. Lotte er en erfaren oversetter av oppskrifter fra engelsk til norsk, og vil også holde et kurs i å strikke etter engelske oppskrifter. Du finner Lotte som @osloknitter på Instagram og Ravelry ✨

Programmet til Bergen Strikkefestival 2019 blir lansert i løpet av våren. Billetter kommer for salg i juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s