Strikkere- gjengen kommer! De har allerede tatt over Snapchat med sin strikkekonto (legg til «strikkere» om du ikke vet hva vi snakker om), og nå tar de over Bergen Strikkefestival! Neida! Men hyggelig blir det garantert.

Du møter dem i strikkesalongen hvor du kan sette deg ned, slappe av, strikke og prate. For det er det som er det beste med å være på strikkefestival, ikkesant

Vi lar de presentere seg selv:

simen

Hei. Jeg heter Simen, er en 26 år ung kar fra Drammen. Jeg jobber som pedagogisk leder i en barnehage, og er relativt fersk på strikkefronten. (Ref. Relativitetsteorien) Jeg er mest glad i egostrikk, og for tiden holder jeg på med noen småhemmelige prosjekter dere får se mer av utover høsten.

På Instagram finner du meg som @traa.til der jeg forsøker å opprettholde et seriøst uttrykk med en fjasete undertone både foran, bak og ved siden av kameraet.

 

ingrid

Jeg heter Ingrid, @smastrikk på instagram, og er en 30 år gammel bergenser som har forvillet seg til Askøy sammen med samboer og to gutter på 2 år og 11 måneder. Jeg jobber som HR-ansvarlig i sentrum og jubler litt hver gang Askøybroen er stengt fordi det betyr uventet, og uforstyrret, strikketid!

Jeg begynte å strikke for 3 år siden mens vi forsøkte å bli gravid med eldstemann og har aldri lagt fra meg strikkepinnene. Gi meg kaffe, strikk og sjokolade og dagen blir garantert fin 💛

 

malin

Malin, 29år fra Møre og Romsdal. Strikker på fjerde året. Det går aller helst i strikk til guttene mine, det er nemlig i fine gutteklær at lidenskapen min ligger, derav navnet @guttestrikk på Instagram

 

nina

Hei, Nina heter jeg, 32 år og fra Asker. Startet å strikke for snart 6 år siden og har ikke sett meg tilbake siden! Strikker mest til mine to gutter, Theodor på 6 og Axel på 4. Det var pga dem at jeg startet å lage egne oppskrifter som jeg i dag selger i nettbutikken min; www.mamaknit.no og har utgitt boken Strikk til barna-en strikket garderobe.

Jeg elsker å strikke plagg i naturlig ull og i farger som harmonerer. Jeg er også gift og til daglig jobber jeg som Interiørarkitekt og designer restauranter, kjøpesenter og kontor, og elsker å jobbe kreativt!

 

anne

Heihei! Bak Instagram-profilen @annemrek finn du meg – Anne Merethe, snart 32 år, frå Masfjorden i Nordhordland. Strikkekunsten lærte eg av bestemor som 5-åring, men det skulle både ein og to ungar til før galskapen vakna til liv.

No som travel mamma til tre, ser du meg sjeldan sittande i ro utan garn og pinnar i fanget.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s