Nålebinding viktig håndarbeidsteknikk og en forløper for strikking i Norge. Derfor synes vi at det er på tide at nålebindingen også får plass på programmet vårt. Aina Løkken skal holde både et nybegynnerkurs og et for viderekommende i nålebinding.

aina

Aina håndfarger garn og driver The Happy Little Dye Pot. Håndarbeid har vært en naturlig del av hverdagen så lenge hun kan huske, og hun har et lidenskapelig forhold til både garn og farger. I tillegg er hun over snittet interessert i tradisjoner og historie, så nålbinding har en selvskreven plass i repertoaret.

IMG_0016

På nybegynnerkurset vil du blant annet lære å legge opp, øke og snu. For de som ønsker å lære seg å lage plagg med hjelp av nålbinding tilbyr Aina også et kurs for viderekommende. Det er anbefalt at man enten kan nålebinding fra før av eller har tatt nybegynnerkurset om man melder seg på kurset for viderekommende. Her kan du lese mer om kursene.


 

Billetter kommer for salg i juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s