Ingun og Tone er lidenskapelig opptatt av norsk ull og strikking, og har nylig gitt ut boken «Strikk med norsk ull». Til høsten kommer de med fersk litteratur og et foredrag om ull til strikkefestivalen.

1_a_forside_005

Seniorforsker Ingun Grimstad Klepp og journalist Tone Skårdal Tobiasson har sammen skrevet tre bøker relatert til strikking og ull. Den første, Ren ull (Aschehoug), handlet om hele vårt forhold til ull i Norge; men i dette foredraget skal de snakke om sine to nyeste utgivelser på Vormedal forlag.

Den første er en strikkebok basert på det store mangfoldet vi har i norsk ullgarn; den andre er en rykende fersk bok om den gjemte og glemte norske strikkehistorien – og dermed den første helhetlige strikkehistorien i Norge på 30 år.


Billetter kommer for salg i juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s