For mange er de kjent som Strikkelisa og NinaPetrina på Instagram, men egentlig heter de jo Elisabeth Steenks og Nina Figenschau. Vi er stolte og skikkelig glad for at de begge har sagt ja til å holde kurs på årets festival.


 

Elisabeth&Nina

Elisabeth er kjent som strikkdesigneren bak populære mønster som løvilsjalet og vintervarmtsjal. Nina er en dreven håndfarger som også gir ut egne oppskrifter.

Elisabeth Steenks

Drømmer du om å designe ditt egen sjal? Bli med på kurset «design ditt eget sjal». Elisabeth hjelper deg! Hun vil fortelle hvordan hun jobber med sine sjaldesign og vise frem ulike måter å konstruere sjal på.

Kursdeltakerne får også en praktisk oppgave med å tegne en skisse av sitt eget drømmesjal. Elisabeth hjelper deg også med å regne ut skissen til en oppskrift slik at du kan strikke ditt eget drømmesjal etter kurset.

KursE&N

 

Nina og Elisabeth har samarbeidet flere ganger tidligere, og hadde selv idéen til kurset «lær å strikke med håndfarget garn». På kurset vil de utforske mulighetene som ligger i håndfarget garn. Hvordan påvirker ulike teknikker resultatet og hvordan unngå «color pooling»? Alt dette og mer lærer du på kurset!

Ninapetrina_TemFlerfargetGarn.jpg

Nina vil i tillegg holde foredraget «hvordan temme håndfarget garn» der hun går i dybden på hvordan man kan bruke prøvelappen til å forutsi hvordan fargene vil fordele seg.

Som vi gleder oss!


 

Billetter legges ut for salg i juni.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s