Ingen strikkefestival uten marked!

På festivalmarkedet vårt vil du møte flere lokale aktører som selger og produserer garn og andre strikkerelaterte produkter. Vi vil i tiden fremover presentere dem her. For å få besøk festivalen og markedet må du kjøpe billett til festivalen. Billettene kjøpes her. 

Først ut er ingen andre enn våre gode venner Hillesvåg Ullvarefabrikk som skal ha stand på markedet både lørdag og søndag. Ullvarefabrikken har produsert garn siden 1898, og er i dag et Économusée som tar vare på gamle håndverkstradisjoner. Les mer om Hillesvåg på nettsiden dere. 

Annonse Hillesvåg-page-001 klippet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s