@einkopptetakk til strikkefestivalen!

Kristin Frøsland er kanskje mest kjent under brukernavnet @ekristin frøsland2inkopptetakk på Instagram. Hun har flere tusen følgere, og det er kanskje ikke rart med så mange vakre foto av strikkeplagg.

Kristin er en 25 år gammel strikkeentusiast, bosatt i Oslo. Når hun ikke strikker, drikker hun te, leser en bok eller tar bilder. For ett par år siden startet hun Instagram-profilen @einkopptetakk. @einkopptetakk fyller hun med det hun liker best; garn, te og små øyeblikk. Med unntak av to helt ubrukelige skjerf laget på ungdomsskolen, startet Kristins strikkekarriere i juleferien 2014, da hennes beste venninne var gravid. Hun oppdaget et stort og voksende strikkemiljø på Instagram, og ble bitt av basillen ganske kjapt. Siden da har hun strikket og blitt mer og mer interessert i garn og alt det fine man kan lage selv om man er strikkeamatør.

@einkopptetakk på Instagram.

Vi gleder oss til en inspirerende fotoworkshop med Kristin!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s