Vi gleder oss til å ønske Søstrene Sandvik strikker sammen velkommen til strikkefestivalen. I fjor ga de ut den vakre strikkeboka «Rett på tråden» med egne oppskrifter. Strikking har alltid vært deres felles interesse, og sterke farger, 60-tall og inspirasjon fra billedkunsten preger oppskriftene.

Birte Sandvik er konservator og kulturhistoriker på Norsk Folkemuseum. Hun har blant annet vært prosjektleder for utstillingen «Strikking» som åpnet i 2013. Margareth Sandvik er professor i norsk. Hun jobber med alle typer tekster, og er særlig opptatt av ord for klesplagg og strikking.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s