Vi er stolte avtone loeng å presentere Tone Loeng som den første foredragsholderen til Bergen Strikkefestival. Tone elsker kofter, og det er hun ikke alene om. I 2013 startet hun Koftegruppa på Facebook, som nå har nærmere 70 000 medlemmer.

I januar 2016 kom boka Koftefest som hun skrev sammen med Vanja Blix Langsrud. Tone liker å grave i gamle ting, og hennes hovedinteresser er å lete opp gamle koftemønstre og finne ut hvem som designet dem. Hun elsker snitt og mønstre fra før 80-tallet, og er nå godt i gang med egendesign og redesign med stor inspirasjon fra disse tiårene. 22. april 2016 kom hefte Kofter i tiden, et hefte basert på foredraget Kofter i tiden med en presentasjon av kofter og mote fra 20-tallet og frem til i dag. Hefte inneholder 10 nye design, hvor hver kofte representerer et tiår.

Vi gleder oss til at Tone kommer til strikkefestivalen. Hun vil holde både foredrag og workshop om kofter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s